måndag 15 mars 2010

Bonuspoäng till kontanter

Har du ett kreditkort där du får bonus på det du handlar? Exempelvis SAS Eurobonus eller liknande. Har du ibland önskat att du kunnat lösa in dina bonuspoäng till kontanter istället? I så fall har vi på presentkortmarknad lösningen för dig.
Många av bonuspoängsystemen har en möjlighet där du kan lösa in dina intjänade poäng mot presentkort hos vissa utvalda företag och kedjor. Exempelvis har American Express ofta kampanjer där man kan omvandla dina bonuspoäng till presentkort på Ticnet. Men hur gör du om du hellre vill ha riktiga kontanter och använda var som helst, istället för presentkort?
Inget problem! Du löser först in dina bonuspoäng till ett presentkort på önskat ställe. När du fått ditt kort besöker du oss på presentkortmarknad och säljer ditt presentkort till oss. Snabbt, enkelt och säkert.
Du är välkommen att höra av dig till oss innan du löser in dina poäng mot presentkort, om du vill veta exakt hur mycket vi kommer betala dig för ditt presentkort.
Så nu behöver du inte ha fullt av outnyttjade bonuspoäng liggande på kontot till ingen nytta. Lös in dom mot presentkort, sälj det hos oss - få kontanter direkt insatt på ditt konto.

1 kommentar:

  1. Detta är en intressant strategi som kan vara användbar om man exempelvis har för lite poäng för bonusresor, men generellt tror jag man får mer för pengarna om man använder poängen till bonusresor!

    Jag skrev ett litet blogginlägg om det på http://www.flygmil.se

    SvaraRadera